De Citroën C4 is een zowel voor lange afstanden als het drukke stadsverkeer een ideale auto

Fraaie lijnen, een kenmerkende stijl, een harmonieus design… De Citroën C4 heeft een uniek silhouet, evenwichtige proporties en tal van details die de auto extra aantrekkelijk maken. Denk aan de fraai gewelfde motorkap, de zwarte achterspoiler en de slanke koplampen. Een karaktervolle en zelfverzekerde hatchback, waarmee je altijd en overal uitstekend voor de dag komt.

Geraffineerd design

De nieuwe lichtsignatuur van de Citroën C4 geeft de auto een karakteristieke aanblik. De expressiviteit van de slanke, harmonieus in de voorschermen doorlopende koplampen wordt geaccentueerd door de dagrijverlichting met led-lichtgeleiders. De Citroën C4 valt ook aan de achterzijde op door de achterlichten met een fraaie 3D-lichtsignatuur. De achterlichten geven een extra dimensie aan de strak gelijnde achterklep en versterken de chique uitstraling van de auto. De C4 is onmiddellijk te herkennen.

Kwalitatief interieur

De kwaliteit van de materialen in het interieur behoort tot de top van het segment. Een nieuw modern en overzichtelijk middenpaneel van het dashboard, voorzien van een 7 inch touchscreen tablet (afhankelijk van uitvoering), comfortabele stoelen die een perfecte steun bieden, een met zachte materialen bekleed dashboard en fraaie chroomaccenten op het stuurwiel, de luchtroosters en de versnellingspook. De Citroën C4 heeft een groot glasoppervlak. Het grote optionele (1,3 m²) glazen panoramadak met elektrisch bedienbaar zonnescherm biedt u een weidsere blik op de wereld en een nog beter zicht. Het vele licht maakt het interieur nog aangenamer voor alle inzittenden.

Optimaal Citroën comfort

De C4 biedt optimaal comfort onder alle omstandigheden: een cockpit met bedieningselementen onder handbereik, een 12V-aansluiting, een zaklamp in de bagageruimte en een 230V-aansluiting (afhankelijk van de uitvoering). De Citroën C4 heeft compacte afmetingen: een lengte van 4,33 m, een breedte van 1,79 m en een hoogte van 1,49 m. Hierdoor is de auto royaal genoeg voor een lange reis maar ook compact genoeg voor het drukke stadsverkeer.

Private lease bij Emerpark

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wil je ook onbezorgd rijden in een nieuwe C1, C3, C3 Aircross, C4, C4 Picasso, Grand C4 Picasso of C4 Cactus voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease bij Emerpark. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Gewoon bij Citroën Emerpark in Amersfoort en Hilversum!

2018-06-28T07:09:15+00:00