Voor onze vestiging in Amersfoort zoeken wij een:

VERKOOPADVISEUR OCCASIONS CITROËN

(deze vacatature is niet meer beschikbaar)

Fulltime (40 uur)

De kans om in misschien wel het interessantste verkoopgebied van Nederland beeldbepalend te worden voor het merk Citroën op het gebied van gebruikte auto’s. Als verkoopadviseur occasions Citroën in de vestiging Amersfoort kan je echt je stempel drukken op het succes van onze showroom gebruikte auto’s.

Emerpark heeft de cultuur van een professionele regionale dealer en is onderdeel van een internationaal sterke organisatie. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers de kansen te bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben een team van professionals die onze klanten begrijpen. Daarbij bieden wij jou een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Functiebeschrijving

Als VERKOOPADVISEUR OCCASIONS CITROËN ben je verantwoordelijk voor de gestelde commerciële doelstellingen m.b.t. de verkoop van onze gebruikte auto’s, van accessoires, financieringen en verzekeringen. Je onderhoudt op proactieve wijze het relatienetwerk en weet dit uit te breiden. Door het combineren van je mensenkennis en commercieel talent, realiseer je de bepaalde doelstellingen.

Jij verkoopt niet zomaar auto’s. Jij weet hoe belangrijk het is om relaties op te bouwen. Jij bent dan ook een gastvrouw of gastheer pur sang die het leuk vindt om met verschillende persoonlijkheden om te gaan. Die elke keer oprechte interesse toont. En van nature de kunst verstaat om jong en oud zich op hun gemak te laten voelen. Natuurlijk weet je ze tegelijkertijd te enthousiasmeren en deskundig te adviseren. Want uiteindelijk draait het toch om de verkoop. En om het halen van je targets.

Om je volume- en rendementsdoelstellingen te behalen, ga jij proactief op zoek naar kansen. Daarvoor gebruik je niet alleen ons uitgebreide relatienetwerk en klantenbestand. Je bent ook actief in de regio. Ook zet je social media in en werk je nauw samen met andere verkoopadviseurs, de serviceadviseurs en de afdeling marketing en communicatie.

 

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring als verkoopadviseur, bij voorkeur in de automotive-sector
  • Je bent een volwassen, overtuigende en enthousiasmerende gesprekspartner
  • Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden
  • Je bent proactief
  • Je wilt graag groeien en jezelf blijven ontwikkelen
  • Je bent handig met social media
  • Je vindt het leuk om de ontwikkelingen binnen de organisatie en in de regionale markt te volgen

 

Organisatie

De meest aanbevolen Citroën dealer van Nederland worden. Dat is onze ambitie. Grote kans dat jij je nu aangesproken voelt. Want als ambitieuze verkoopadviseur zie jij altijd kansen om jezelf en de organisatie te laten groeien. Zo word je niet alleen hét gezicht van Citroën occasions in de regio Amersfoort, maar speel je ook een sleutelrol in de propositionering van Emerpark in Nederland.

 

Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Peter Zwaan, Emerpark BV, e-mail : peter.zwaan@emerpark-citroen.nl.

2019-05-06T07:23:37+00:00